Norsk butikk med lager i Sarpsborg

Pakker og sender ordre hver dag!

60 dagers åpent kjøp.

Høstgjødsel

Høstgjødsel - Plendilla

Markus Nedrelid |Gi Hagen Din en Sunn Høststart med Høstgjødsel

Høsten er en magisk tid i hagen, hvor naturen forbereder seg på den kalde vinteren. Men vet du at du kan gjøre høsten enda mer spesiell for hagen din? Introduser høstgjødsel – naturens egen skattkiste for å styrke plantene dine og gi dem en sunn start på vinteren.

Hva er Høstgjødsel?
Høstgjødsel er en spesialdesignet organisk gjødsel som er skapt for høstsesongen. Den er formulert med en ideell NPK-sammensetning (4-1-8) og beriket med jernsulfat og biokull. Denne kombinasjonen gir plantene dine den nødvendige ernæringen for å takle de utfordrende vintermånedene.

Fordeler med Høstgjødsel

- Styrker planter for vinteren: Høstgjødsel hjelper plantene dine med å bygge opp motstandskraft mot kulden, snøen og isen som vinteren bringer.

-Rik på kalium: Den høye kaliumkonsentrasjonen i gjødselen er essensiell for å støtte plantenes generelle helse og evne til å takle vinterstress.

- Langvarig næring: Høstgjødsel gir en langsom frigivelse av næringsstoffer, som sikrer at plantene dine får kontinuerlig næring gjennom hele vinteren.

Enkel å Bruke:
Det beste med høstgjødsel er hvor enkelt det er å bruke. Beregn omtrent 15 liter for hver 100 kvadratmeter av hagen din, og sørg for å distribuere det jevnt. Det er så enkelt som det!

Så hvorfor ikke ta ekstra vare på hagen din denne høsten? Gi plantene dine den næringen de trenger for å blomstre igjen til våren med høstgjødsel. La hagen din bli det vakreste stedet når vinteren slipper taket. 🌼🍂

Høstgjødsel kan kjøper her

#Høstgjødsel #SunnHage #Høstpleie